Oerkracht-HypnoBirthing

Een natuurlijke, ontspannen bevalling

Praktische Informatie

Wanneer kan je het beste starten met de cursus?

Je kunt op elk gewenst moment in de zwangerschap starten met de cursus, maar het beste kan je starten als je tussen de 25 en 32 weken zwanger bent. Je hebt dan genoeg tijd om te oefenen en je de stof eigen te maken. 

Met wie volg je de cursus?

Je volgt de cursus met je geboortepartner. Dat kan je man of vrouw zijn, maar ook je moeder of Doula. 

Cursus informatie

De HypnoBirthing cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 2, 5 uur. We maken gebruik van een cursusmap en van het boek HypnoBirthing van Marie Mongan.

Voor wie is de cursus?

Voor zwangere vrouwen en hun geboortepartner. Dat is degene die bij de geboorte aanwezig zal zijn. Dat kan je man of vrouw zijn, maar ook je moeder, vriendin of doula. Je geboortepartner leert hoe jullie als team de geboorte in kunnen gaan. Je partner leert jou te helpen ontspannen en wat het belang is van deze diepe ontspanning voor het geboorteproces. Daarnaast leert je geboortepartner hoe je het gesprek met zorgverleners aan kunt gaan: wat zijn jullie wensen en welke vragen kan je stellen over het nut en de noodzaak van interventies.

Prijs

Voor een groepscursus is de prijs € 295,- Dit is inclusief het boek van Marie Mongan, het cursusmateriaal en de originele audiobestanden. Daarnaast is er tijdens de bijeenkomsten koffie, thee en een verantwoord tussendoortje.
De mogelijkheid bestaat ook om een privé cursus te volgen. Dit kan op locatie of bij jou thuis. De kosten hiervan bedragen € 475,-

Wil je overleggen of heb je vragen, bel of mail me dan.


hypnobirthing oerkracht
hypnobirthing oerkracht
hypnobirthing oerkracht